Nu finns vi hos Lanna Lock & Load

|12/03, 2021

Nu finns vi hos Lanna Lock & Load

Vilket härligt samarbete!

Fr.o.m idag den 12:e mars kan ni komma in till jaktbutiken hos Lock & Load och klämma och känna på en del av våra jaktpresenter. Har du vägarna kring Örebro så ta en tur till Lanna och kolla in den nya fantastiska anläggningen.

// Johan
Jaktpresenter.se


Skyttebiograf mitt i Sverige

I natursköna Lanna, beläget mellan Karlskoga och Örebro, ligger landets mest tillgängliga skyttebiograf. Här samverkar Lock & Load med Lanna Golf Resort som har en av Sveriges finaste golfbanor och som tillsammans med oss skapar oförglömliga upplevelser för företag, jaktlag, skyttar och andra med intressen för friluftsliv och upplevelser.
Utöver skjutbiografen erbjuds dessutom högklassig service i vår jakt- och friluftsbutik och runt knuten finns restauranger, hotell, konferens- och eventservice. Tillsammans borgar vi för en avkopplande och energigivande vistelse.

På Lock & Load kan såväl nybörjarskyttar som erfarna jägare öva sitt skytte. Vill du skjuta in ditt vapen kan du göra det i vår 80 meter långa skjuttunnel och det finns även möjlighet att boka tid för digitalt skytte med populära jaktsimulatorer från SimWay.