Återförsäljare
Tillsammans skapar vi värde & glädje av återbruk

Vi är stolta och glada över att så många fantastiska företag och entreprenörer uppskattar vår affärsidé om återbruk och våra jaktpresenter´s återbruksdesign och vill vara en del av vårt nätverk av återförsäljare.

Hos dessa företag och platser nedan kan ni hitta hela eller utvalda delar av vårt sortiment.


Butiken i Stjernsund

Strax utanför Askersund invid Stjernsunds Slott hittar ni Butiken i Stjernsund som har mängder med produkter som inredning, smådjursfoder, livsmedel och mycket mer från lokala producenter och såklart ägg och nötkött som produceras på gården. Klicka in på deras webbsida för aktuella öppettider och följ dem på Facebook och Instagram.

Stjernsunds Gård 239
696 92 Askersund


Årröds Gårdsbutik

Gårdsbutiken är en del av verksamheten på Årröds Boställe.

Vi var ambassadörer för Pavo hästfoder och när lokalföreningen i byn lade ner så tog vi över foderförsäljningen av Pavo. Vi kände att kunderna behövde komplement till detta foder så vi startade upp Årröds Boställe Gårdsbutik hemma på gården, för att kunna erbjuda kunderna ett bredare sortiment. Vi stod i funderingarna att bygga ut butiksytan på gården och blev då erbjudna att hyra lokal på gamla sågen mellan Årröd och Sätaröd, på Buddahusvägen 43. Ett stenkast från gården. Med detta tog vi bort Boställe i namnet och heter numera Årröds Gårdsbutik. Vår önskan är att när ni besöker oss ska ni känna den lantliga och genuina känslan med varor  som genomsyras av kvalitet.

Buddahusvägen 43
298 92 Tollarp


Lanna Lock & Load

Mellan Örebro och Karlskoga ligger det natursköna Lanna och och mittemot Lannalodgedet, hittar ni Lanna Lock and Load med landets mest tillgängliga skjutbiograf. Här tränar du ditt skytte året runt med riktiga kulvapen, skarp ammunition och den absolut senaste tekniken. Det finns även en 80 m inskjutningstunnel, jaktsimulator från SimWay och en välsorterad jaktbutik där det nu även finns produkter från jaktpresenter.

Vretavägen 3
719 93 Vintrosa


Betong & Blandat

En härlig gårdsbutik som drivs av Joakim och Lena Lundahl där de har allt från blommor och kransar, inredning,
trädgårdsdekorationer och mängder av fantastiska kreationer i betong. Rustikt, mysigt o personligt.

Böketoftavägen 2075
768 76 Kågeröd


Butiken på landet
Hjortsberga Säteri

Härlig butik i vacker herrgårdsmiljö. Hos Hjortsberga Säteri hittar ni kläder både till henne, honom och hunden för de flesta tillfällen livet bjuder. Även ett handplockat urval av smått och gott till hemmet. 

Hjortsberga 33
153 96 Mölnbo


Gårdsbutiken i Lännäs

En härlig gårdsbutik som drivs av Stora Mellösa Potatis AB och har ett brett varierat sortiment som främst är lokalproducerat och i butiken hittar ni allt från potatis, lök och ägg till blommor, chark/korv, hjälmargös, bröd och nu även fantastiska jaktprestenter.

Lännäs 140
715 93 Odensbacken


Vilt & Gott

En fin skånegård gårdsbutik som drivs av Jan och Carina Lundh och som har ett stort sortiment av viltkött. Förutom viltkött har de andra produkter som gelé, kryddor, torkad svamp, grytlappar, förkläden i skinn och såklart Jaktpresenter. Varmt välkomna in!

Vejbyslättsvägen 56
266 55 Vejbystrand


Camillas Spel & Kiosk

En Spel & Kiosk med utbud långt utöver det vanliga och där Camilla kör Rock´n Roll fredag med nytt coolt tema och utklädning varje fredag. En Facebook & Instagramsida väl värda att följa och plats väl värd att besöka!

Södra Åsgatan 44
816 30 Ockelbo


Villa Veja Idé & Handelsgård

Villarydsvägen
921 35 Lycksele


Ekvationen Hund & Jakttillbehör i Munktorp

En butik med hund & jakttilllbehör.

Vreta 1
731 70 Köping


Englamaria i Offerdal

En unik butik i vackra Offerdal Jämtland där du finner allsköns inredning, presenter, damkläder, växter och hantverk.

Rönnöforsvägen 43 
835 97 Offerdal


Gårdsbutiken i Smedby

En gemytlig gårdsbutik som drivs av familjen Widén och här finner du deras egenproducerade ägg & kött och annat lokalproducerat.
På övervåningen i deras magasin finner du lokala hantverk och ett urval av jaktpresenter´s sortiment.

Smedby 326 
732 96 Arboga


Jaktia Kristianstad

På Karstad Gård i nordöstra skåne hittar du en fullsorterad Jaktiabutik med skjutbiograf.
Hos Jaktia Kristianstad kan man nu också kan komma och klämma och känna på ett urval av våra jaktpresenter av återbrukade mässing och hagelhylsor så passa på och gör ett besök när ni är i närheten.

Karstavägen 77
291 94 Kristianstad


Vill du också sälja våra jaktpresenter?

Skicka oss dina kontaktuppgifter så pratar vi vidare och ser om våra produkter och er
verksamhet kan skapa gemensamt värde & glädje.
Vi hörs & ses // Johan