Återförsäljare
Tillsammans skapar vi värde & glädje av återbruk

Vi är stolta och glada över att så många fantastiska företag och entreprenörer uppskattar vår affärsidé om återbruk och våra jaktpresenter´s återbruksdesign och vill vara en del av vårt nätverk av återförsäljare.

Hos dessa företag och platser nedan kan ni hitta hela eller utvalda delar av vårt sortiment.


Lanna Lock & Load

Mellan Örebro och Karlskoga ligger det natursköna Lanna och och mittemot Lannalodgedet, hittar ni Lanna Lock and Load med landets mest tillgängliga skjutbiograf. Här tränar du ditt skytte året runt med riktiga kulvapen, skarp ammunition och den absolut senaste tekniken. Det finns även en 80 m inskjutningstunnel, jaktsimulator från SimWay och en välsorterad jaktbutik där det nu även finns produkter från jaktpresenter.

Vretavägen 3
719 93 Vintrosa


Jaktia Kristianstad

På Karstad Gård i nordöstra skåne hittar du en fullsorterad Jaktiabutik med skjutbiograf.
Hos Jaktia Kristianstad kan man nu också kan komma och klämma och känna på ett urval av våra jaktpresenter av återbrukade mässing och hagelhylsor så passa på och gör ett besök när ni är i närheten.

Karstavägen 77
291 94 Kristianstad


Impulso

En ny innovativ konceptbutik på Drottningatan, Örebro med målet att skapa attraktiv och hållbar handel. Impulso vill skapa liv och rörelse i våra citykärnor och köpcentrum igen och har skapat en helt ny affärsmodell med ett digitalt ekosystem. 

Drottninggatan 28
702 10 Örebro


Gårdsbutiken i Lännäs

En härlig gårdsbutik som drivs av Stora Mellösa Potatis AB och har ett brett varierat sortiment som främst är lokalproducerat och i butiken hittar ni allt från potatis, lök och ägg till blommor, chark/korv, hjälmargös, bröd och nu även fantastiska jaktprestenter.

Lännäs 140
715 93 Odensbacken


Vilt & Gott

En fin skånegård gårdsbutik som drivs av Jan och Carina Lundh och som har ett stort sortiment av viltkött. Förutom viltkött har de andra produkter som gelé, kryddor, torkad svamp, grytlappar, förkläden i skinn och såklart Jaktpresenter. Varmt välkomna in!

Vejbyslättsvägen 56
266 55 Vejbystrand


Vill du sälja jaktpresenter?

Skicka oss dina kontaktuppgifter så pratar vi vidare och ser om våra produkter och er verksamhet
kan skapa gemensamt värde & glädje.
Vi hörs & ses // Johan