Helena Lyckoskog

Helena Lyckoskog är inte bara Årets Eftersöksjägare 2023, hon är också författare, viltspårsdomare, föreläsare och hundbeteendevetare.

Helenas Återbruk med ❤️
Helena har gett oss 5 st Norma .308 hylsor från tre speciella jaktminnen som vi återbrukat till nya unika jaktpresenter som du hittar nedan och som just du har möjlighet att vinna.

Helena har valt att alla intäkter skänks till PROJEKT 322 som ligger henne varmt om hjärtat

Projekt 322 är en ideell förening som har till syfte att hjälpa, stötta och underlätta livet för cancersjuka barn och deras familjer på sjukhusen Drottning Silvias Barn och Ungdomssjukhus i Göteborg, Säs i Borås, Ryhov i Jönköping och Universitetssjukhuset i Linköping. Detta sker genom aktiviteter på och utanför sjukhusen som tårtkalas, presentutdelningar, studiebesök, besök på nöjesparker och hotellövernattningar. Allt för att göra livet lite enklare för de som drabbats. Föreningens verksamhet drivs av medlemmarnas donationer och sponsring från företag och andra samarbetspartners.

TACK!

till alla ni som deltagit i Helena´s Återbruk med ❤️
Vi har idag skänkt 2.150kr till Projekt 322 och deras värdefulla arbete

Tre av er som skänkt en gåva kommer också att få glädjen att få Helena´s unika Lockhylsa, Manschettknappar eller Örhängen tillverkade av återbruk och minnen.

100% av alla gåvor/intäkter från Helena´s Återbruk med ❤️  skänks till Projekt 322 Lockvisslan av .308 hylsa

Första viltet med nya bössan 2020, en mauser M18. En bock hade varit synlig under kvällarna där jag jagade på Varaslätten. Efter en lång ansmygning, mestadels krypandes, kunde jag slutligen hitta ett bra läge. En fin sexa som nu sitter som ett bogmontage hemma i vardagsrummet. 
Se kort film om Helena´s Lockhylsa här


Örhängen .308

En jakt under vintern 2022. Min första storjakt som jag deltog på som jaktansvarig på Knistad Herrgård. Fantastiskt viltrika marker i utanför Flen. Pulsen var hög hela tiden. En stor grupp dov kom till mitt pass. En fin dovkalv och dovspets blev kvar. Första doublén.

Se kort film om Helena´s Örhängen här


Manschettknappar .308

En pyrschjakt på Kinnekulle med guiden Fredrik Dahlgren och hans fina labrador. En fantastisk dag med god mat, vacker natur och en lyckad jakt. Det blev en dovhind och en kalv för mig den dagen. Vi hade fler chanser på ytterligare vilt, men valde istället kameran istället för bössan den sista stunden.