Jaktpresenter + Kändisskap = Återbruk med ❤️

Vi drivs av kreativiteten och glädjen i att ta det som slängs och återbruka till nya produkter som med sin design och funktion skapar nytt värde. Lägger vi till en personlig story, ett varför och lite kärlek så kan vi skapa återbruk på riktigt - med hjärta.

Vi återbrukar och designar nya produkter av gamla hylsor skänkta av Sveriges jagande kändisar. Dessa unika produkter av återbruksdesign och en story kopplad till sig kan man vinna genom att skänka en liten gåva till en välgörenhet / organisation som vår kända jägare själv har valt och 100% av intäkterna skänks vidare till ändamålet.Vi presenterar stolt vår deltagare # 3 

Våra jagande kändisar och förebilder som är början på vad som ska bli en lång härlig lista av kända profiler som brinner för sin jakt, återbruk & välgörenhet.


3. Helena Lyckoskog

Helena Lyckoskog är författare, viltspårdomare, föreläsare, hundbeteendevetare och vann titeln Årets Eftersöksjägare 2023. Hon arbetar som jaktansvarig på Knistad Herrgård och har gett oss 5 st hylsor med tre speciella jaktminnen att Återbruka med Hjärta.


2. Ulf Lindroth

En av Nordens mest kända rävlocksjägare och de flesta jägare har suttit och lyssnat och härmat läten från hans fantastiska filmer på TV, DVD och YouTube. En av Ulfs favorit ammunition är 204 RUGER som varit en nyckelspelare i många spännande jaktstunder och nu i ny roll i Återbruk med Hjärta.


1. Ulrika Karlsson-Arne

Extreme Huntress vinnare 2019 och en av Sveriges mest uppskattade kvinnliga jägare som är en stor förebild för många. Ulrika har skänkt ett antal Norma 300 Win Mag hylsor som är förknippade med en mycket speciell jakt.


Vem blir nästa?

Kändis, Influencer, Politiker eller bara uppskattad av väldigt många...Skänk oss några av dina gamla hylsor med en story så återbrukar vi med ❤️ och säljer till förmån för nåt du har i hjärtat