Ulrika Karlsson - Arne

Vi har tillsammans med Ulrika återbrukat hennes tomhylsor från jakten i Kaukasusbergen till fantastiska och unika jaktpresenter som bara finns i 3 st par av varje. 

Vissa jaktäventyr kräver lite mer. Förberedelser, packning, väl inskjutet vapen för långa håll och mycket vilja och pannben.

När Ulrika Karlsson-Arne @swedishvenatrix genomförde sitt livs äventyr på jakt i Kaukasusbergen i Azerbajdzjan, använde hon 300 WinMag.

Nu har hon skänkt tomhylsorna från den jakten på Östkaukasisk stenbock och vill göra gott för ett välgörande ändamål.

Pengarna (3000 SEK) gick oavkortat till Autism och Aspergerförbundet för att stötta alla dem som precis som Ulrika har närstående med funktionshinder och är något som kräver fortsatt forskning och inte minst förståelse i samhället. 

#stoltmammatillsonmedautism #stoltjägareÖrhängen

Vi tillverkade 3 par unika örhängen tillverkade av Ulrikas Norma 300 WinMag tomhylsor och då det endast fanns 3 par var det först till kvarn. Alla 3 par såldes för 500 SEK / par.Manschettknappar

Och vi tillverkade 3 par unika manschettknappar av Ulrikas 300 WinMag hylsor och då det endast fanns 3 par var det först till kvarn och alla tre såldes för 500 SEK / par.